Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Mel B: πώς το πρώην Spice Girl έχασε 15 κιλά



Έτσι έχασε η Μελ όλα τα περιττά κιλά!


Πέρασε διάφορες διακυμάνσεις με το βάρος της αλλά φαίνεται πως η Μέλανι Β, το διάσημο Spice Girl κατάφερε και έχασε τουλάχιστον 15 κιλά και θυμίζει ξανά το ...
κορίτσι εκείνο που γνωρίσαμε με κοιλιακούς φέτες πριν από 15 χρόνια.
Η Μέλανι είδε τη ζυγαριά να ανεβαίνει, ειδικά μετά τη γέννηση της κορούλας της Μάντισον και αμέσως αποφάσισε να ακολουθήσει το πρόγραμμα αδυνατίσματος της Jenny Craig (με το ίδιο πρόγραμμα έχασε πολλά κιλά και η τωρινή πρέσβειρα της φίρμας, Μαράια Κάρεϊ).
Μέσα στο 2011 και σε διάστημα έξι μηνών, η Μέλανι κατάφερε να χάσει κοντά στα 15 κιλά αλλά η ίδια εξομολογείται πως η διαδικασία αδυνατίσματος ήτα δύσκολη και τα κατάφερε μόνο όταν συνειδητοποίησε πόσο παχουλή ήταν.
Η Μελ πόζαρε για το εξώφυλλο του αυστραλιανού περιοδικού ''Woman's Day" όπου τόνισε πως με σκληρή γυμναστική, οι επίπεδοι κοιλιακοί της επανήλθαν. Άλλωστε, το αδυνάτισμα της χάρισε ενέργεια και την έκανε καλύτερη μαμά. Πλέον, μπορεί να χωρέσει με ευκολία ακόμα και στο τζιν της 13χρονης κόρης Φίνιξ Τσι.
Όμως αδυνάτισμα χωρίς σκληρή γυμναστική δεν επιτυγχάνεται. Όπως τόνισε η Μέλ Β, το να πείσει τον εαυτό της να ξεκινήσει να γυμνάζεται και πάλι, αποδείχτηκε το μεγαλύτερο εμπόδιο. Το κυριότερο είναι να βρεις κίνητρο για άσκηση.
Το πρώην Spice Girl προσπάθησε να διατηρεί ποικιλία στην άσκησή της για να μην βαριέται. Κάποιες φορές τρέχει, κάποιες προτιμά τα βάρη, όταν δεν έχει μπόλικη όρεξη, προτιμά ομαδικά μαθήματα.
Όπως τόνισε, το μεγαλύτερο εμπόδιο που είχε να ξεπεράσει, ήταν το στρες που της δημιουργήθηκε μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της, ένα στρες που έχουν όλες οι γυναίκες: να χάσουν δηλαδή τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Πάντως, η άψογη φόρμα της Μελ Β φαίνεται και από το fitness dvd που δημιούργησε με σκοπό να βοηθήσει και τις υπόλοιπες γυναίκες στον πλανήτη να χάσουν βάρος γρήγορα! Πάρε μια ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί.
Κα.Π
http://www.womenonly.gr