Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

To πρόγραμμα διατροφής της Υβόννης Μπόσνιακ για υπέροχο αδύνατο κορμί!

Και η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό για το περιοδικό Shape

Θα μας πεις το μυστικό για να παραμένεις τόσο αδύνατη; Δεν τρως τίποτα όλη μέρα;

«Η αλήθεια είναι πως τρώω ό,τι θέλω. Δε στερούμαι, αλλά ξέρω και πού να σταματήσω. Ο καλύτερος τρόπος για να μπορώ να παρακολουθώ το βάρος μου είναι να τρώω μες στη μέρα όσες φορές θέλω, μικρά γεύματα, έτσι ώστε να έχω την αίσθηση του κορεσμού και να μη νιώθω αδικαιολόγητες λιγούρες. Το μεσημεριανό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της ημέρας και με έχει σώσει το γεγονός ότι αποφεύγω τα γλυκά. Στο επόμενο δίμηνο θα κάνω και αποτοξίνωση, όπου θα τρώω κυρίως πράσινες σαλάτες, χυμούς και θα πίνω πολύ νερό».

Με το μαγείρεμα τι σχέση έχεις;«Λατρεύω τη μαγειρική και, ναι, για μένα είναι αυτό που με χαλαρώνει. Είμαι δημιουργική και παραγωγική ταυτόχρονα, ξεχνάω όλη την πίεση της ημέρας και δε θέλω να μπαίνει άλλος στην κουζίνα μου, όταν μαγειρεύω».


Υποκύπτεις σε κάποιο διατροφικό πειρασμό και, αν ναι, ποιος είναι αυτός;

«Δεν μπορώ να πω “όχι” στην πραλίνα φουντουκιού. Κάποιες φορές μπορεί να φάω και μπέργκερ, ξέρω, δεν είναι πολύ υγιεινό, αλλά μου αρέσει πολύ...»

Για να έχεις τέτοιο σώμα σημαίνει ότι γυμνάζεσαι...

«Από πολύ μικρή ηλικία έκανα ιππασία. Οι προπονήσεις ήταν πολύ απαιτητικές και πολύωρες. Απέκτησα εξαιρετική στάση σώματος η οποία διατηρείται ακόμα μέχρι σήμερα».

Τώρα τι πρόγραμμα ακολουθείς;

«Κάνω Pilates δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης, αναζητώ διαδρομές που μπορώ να τις περπατήσω για να μην παίρνω το αυτοκίνητο. Το καλοκαίρι κολυμπάω περίπου 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα».


Κάνε κλικ στο Shape.gr για τα μυστικά ομορφιάς της Υβόννης Μπόσνιακ. Με πόσους τρόπους χρησιμοποιεί το αμυγδαλέλαιο για την επιδερμίδα και τα μαλλιά; 



Διάβασε ολη τη συνέντευξη στο περιοδικό Shape που μόλις κυκλοφόρησε!
πηγή