Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Fitness Μυστικά για κορμί θανατηφόρο από την Μαρία Μενούνος


Δείτε τις διατροφικές και fitness ρουτίνες της
Η Μαρία Μενούνος διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά στο Hollywood. Δεν είναι υπερβολικά αδύνατη, προσέχει τη διατροφή της χωρίς να στερείται και φυσικά έχει κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής.

Έχει θανατηφόρες καμπύλες και ήρθε η ώρα να μάθουμε κι εμείς μερικά διατροφικά και fitness tips της. Κορίτσια πάρτε μολύβι και χαρτί.


Το μεγάλο της μυστικό λέγεται ζεστό νερό! Η Μαρία, έχει πάντα μαζί της έναν θερμό με ζεστό νερό. Τη βοηθάει να νιώθει κορεσμό και φυσικά να αποφεύγει τα αναψυκτικά. Επίσης πίνει νερό με λεμόνι, το οποίο την αποτοξινώνει.

Η Μαρία δε μένει νηστική. Λατρεύει τα snacks, αλλά φυσικά επιλέγει υγιεινά, τα οποία θα της χαρίσουν ενέργεια.


Όπως έχει τονίσει αγαπάει τα λαχανικά και έτσι τα baby carrots είναι μια καλή επιλογή για να ξεγελάσει την πείνα της. Επιπλέον, φροντίζει να τρώει αμύγδαλα, ελληνικό γιαούρτι μήλα και blueberries.
Όσον αφορά τις διατροφικούς πειρασμούς, επιτρέπει στον εαυτό της να ενδώσει τα σαββατοκύριακα, αλλά φροντίζει τις επόμενες μέρες να είναι πιο προσεκτική. Η άσκηση έχει γίνει τρόπος ζωής για εκείνη. Γυμνάζετε καθημερινά. Επίσης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αναπνοή. Κάθε πρωί κάνει 10 λεπτά yoga με βαθιές εισπνοές και εκπνοές για να χαλαρώσει και να ξεκινήσει καλά η ημέρα της.


Τέλος να σημειώσουμε ότι οι σύμμαχοί της στο αδυνάτισμα μερικά χρόνια πίσω ήταν οι εξής: chilli peppers, γκρέιπφρουτ και... ξύδι!


Πηγή: http://www.queen.gr/