Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η «μυστική» δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απεχθάνεται τις δίαιτες. Κάθε Σεπτέμβριο όμως, λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή της, εφαρμόζει μια ευέλικτη διατροφή.


Πρωί: δύο ασπράδια και ένας κρόκος, βραστά ή ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι. Δύο φρυγανιές ή ακόμα καλύτερα μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Σνακ: ένα γιαούρτι, μαζί με δύο βερίκοκα ή δέκα ρώγες σταφύλι.



Μεσημέρι: σαλάτα με μαρούλι, δύο κουταλάκια ελαιόλαδο, ένα φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ., μισό φλιτζάνι ρύζι.

Απογευματινό σνακ: μία φέτα πεπόνι. Προαιρετικά δύο κουταλιές cottage cheese.

Βράδυ: σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα, τρεις κουταλιές ελαιόλαδο, ένας τόνος κονσέρβα σε νερό, μισό φλιτζάνι ρύζι ή 200 γρ. μακαρόνια.


-via-