Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μυστικά για τέλεια ΕΠΙΠΕΔΗ κοιλιά πριν το καλοκαίρι! Προλαβαίνεις!

Το καλοκαίρι πλησιάζει αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι που δεν κατάφερες ακόμα να χάσεις την κοιλίτσα! Σου έχουμε μερικά μυστικά για τέλεια επίπεδη κοιλιά πριν ξεμυτίσεις στην παραλία!

Στόχευσε σε όχι λιγότερες από 1200 θερμίδες τη μέρα για να διατηρήσεις τα ορμονικά σου επίπεδα σταθερά και συνδύασε την τροφή με αερόβια άσκηση αλλά και βάρη.
Με το να στέκεσαι σωστά όχι μόνο φαίνεσαι στιγμιαία πιο αδύνατη αλλά και βοηθάς το σώμα σου να κατανέμει το βάρος του σωστά και ομοιόμορφα.
Το όπλο κατά του λίπους είναι η διαλειμματική προπόνηση, δηλαδή η εναλλαγή ήπιας και μεγάλης έντασης καρδιαγγειακής άσκησης για περιορισμένα χρονικά διαστήματα.
Μια πολύ καλή επιλογή για πρωινό είναι η βρώμη γιατί εκτός από υγιεινή είναι χορταστική. Συνδύασέ την ιδανικά με φρούτα ή λίγη σοκολάτα.
Απόφυγε τα λαχανικά όπως λάχανο και μπρόκολο που προκαλούν φούσκωμα και προτίμησε λαχανικά που περιέχουν πολύ νερό όπως οι ντομάτες.
Δούλεψε τους κοιλιακού σου από διαφορετικές γωνίες, έτσι ώστε να τους γυμνάσεις σε όλα τα επίπεδα, άνω-κάτω-και πλάγιους (βλ. παχάκια μέσης)
Υοga: Στοχεύει στο χτίσιμο ενός δυνατού κορμού και στην αποβολή του παραπανίσιου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
Κάνοντας τους κοιλιακούς σου κρατώντας έστω ένα μικρό βάρος αυξάνεις την ένταση της άσκησης άρα και τις καύσεις σου.
Οι ασκήσεις σε μπάλα ισορροπίας σε βοηθούν να γυμνάσεις τους μυες της κοιλιάς υπό όλες τις πιθανές γωνίες.