Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

10 τρόποι για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε μία ημέρα!

Ανακάλυψε τα καλύτερα tips για flat στομάχι!  Μπορείς να δείξεις πιο αδύνατη ακόμα και σε μία μέρα, ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές:

Απέφυγε τα γαλακτοκομικά στο πρωινό σου. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν άσχημα μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών το πρωί. Αν σου συμβαίνει συχνά, απόφυγε το γάλα, το γιαούρτι και το τυρί μέχρι το μεσημέρι. 
Φάε ένα εξωτικό φρούτο. Τα τροπικά φρούτα (παπάγια, ανανάς) περιέχουν ένζυμα που διαλύουν την πρωτεΐνη, βοηθώντας έτσι την πέψη. Δες εδώ τους 10 χυμούς για αδυνάτισμα, αποτοξίνωση, κάψιμο λίπους & super υγεία!
Φτιάξε σπαράγγια! Βοηθούν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενθαρρύνοντας την ύπαρξη των λεγόμενων “καλών” βακτηρίων στο σώμα σου. Δες εδώ μια νόστιμη συνταγή ριζότο με σπαράγγια από τον Βασίλη Καλλίδη. 
Προσπάθησε να πίνεις 8 με 10 ποτήρια νερό τη μέρα, καθώς είναι αυτό που απομακρύνει τις τοξίνες και το αλάτι από τον οργανισμό. Μάθε πως θα βάλεις γεύση στο νερό σου εδώ.
Απόφυγε τις τσίχλες. Είναι το μυστικό που ξέρουν οι υποψήφιες νύφες - μη μασάς τσίχλες! Και όχι μόνο επειδή καταπίνεις περισσότερο αέρα μασώντας τσίχλα, αλλά επειδή περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά, που επίσης σε κάνουν να νιώθεις φουσκωμένη. 
Η λήψη φυτικών ινών είναι το άλφα και το ωμέγα αν θέλεις να κρατήσεις το φούσκωμα μακριά. Προσπάθησε να καταναλώνεις 25 με 30 γραμμάρια φυτικών ινών κάθε μέρα, μέσα από υγιεινές τροφές όπως το αβοκάντο και τα μούρα. 
Απέφυγε τα γλυκά. Οι παχυντικές και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη τροφές προκαλούν φούσκωμα στο στομάχι. Προτίμησε φρέσκα φρούτα, που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και νερό. 
Η κανέλα και το ginger αποτοξινώνουν τον οργανισμό, οπότε ένα φλιτζάνι τσάι με βασικά συστατικά του αυτά τα μπαχαρικά είναι ιδανικό πριν κοιμηθείς. Δοκίμασε τις συνταγές για τσάι που θα βρεις εδώ! 
Ο ύπνος ρυθμίζει το μεταβολισμό, οπότε η έλλειψη του κάνει το σώμα σου να μη λειτουργεί σωστά. Κράτα υγιή τον οργανισμό σου, φροντίζοντας να κοιμάσαι 7 με 9 ώρες κάθε βράδυ. 

To πρωί πιες ζεστό νερό με λεμόνι. Το συστήνουν οι διαιτολόγοι για να ξυπνήσει το πεπτικό σου σύστημα, ενώ είναι μια πολύ καλή αρχή ημέρας και για κάθε δίαιτα, ειδικά αν κάνεις αποτοξίνωση. 

πηγή