Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

H ακραία δίαιτα της Angelina Jolie

Αυτή τη φορά το παραέκανε λίγο η Άντζυ.

Οι τελευταίες ειδήσεις για το διαιτολόγιο της Αντζελίνα λένε πώς ακολουθεί μία ξηρούς καρπούς και σπόρους ώστε να κρατάει το σώμα της σε φόρμα.

Η σταρ πιστεύει πώς ένα μίγμα από καρπούς κινόα, κεχρί, κία, φαγόπυρο και ντίνκελ έχει τεράστια οφέλη για την υγεία και τη σιλουέτα. Και ενώ ήταν πάντα φαν αυτών των σπόρων, τώρα έχει βασίσει όλη τη διατροφή γύρω από αυτούς.

Τρώει προϊόντα που φτιάχνονται από αυτούς και υποστηρίζει ότι παρέχουν στο δέρμα της θρεπτικά συστατικά που δεν μπορεί να βρει αλλού.

Το πρωινό της αποτελείται από μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μία χούφτα σπόρους. Καθώς στη διάρκεια της μέρας είναι πολυάσχολη, μπορεί για μεσημεριανό να φάει αμύγδαλα, μία μπάρα με πρωτεΐνες ή ένα πρωτεϊνούχο σέικ. Το δείπνο της ενδέχεται να περιέχει πιο συνηθισμένες τροφές, όπως μία μπριζόλα και σαλάτα.

Η εύθραυστη σιλουέτα της Αντζελίνα την έχει φέρει πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα με τους δημοσιογράφους να μαζεύουν με όποιο τρόπο μπορούν πληροφορίες για το πως επιβιώνει μία μητέρα 6 παιδιών καταναλώνοντας μόνο 600 θερμίδες τη μέρα.