Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Πώς να χάσεις τα περιττά κιλά: Συμβουλές από την Δούκισσα Νομικού και την Μαίρη Συνατσάκη


Η Δούκισσα Νομικού και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζονται τα μικρά μυστικά διατροφής και άσκησης που ακολουθούν όταν θέλουν να χάσουν βάρος έπειτα από μια περίοδο απενοχοποίησης των γευστικών απολάυσεων.

Δούκισσα Νομικού:
«Μετά τις γιορτές αποφεύγω το ψωμί και τα γλυκά. Επίσης, πίνω πολλούς χυμούς φρούτων και λαχανικών. Τέλος, φροντίζω να καταναλώνω το βραδινό μου μέχρι τις 9.00 το βράδυ και όχι αργότερα», είπε στο οκ και συμπλήρωσε, «Παράλληλα, κάνω τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστική στο σπίτι, με ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με λάστιχα και μπάλες.»
Μαίρη Συνατσάκη:
«Κάνω πιο εντατική γυμναστική μετά τις γιορτές, αυξάνω τις ώρες που γυμνάζομαι για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, πριν επανέλθω στο φυσιολογικό μου πρόγραμμα άσκησης. Για παράδειγμα, αντί για τρεις φ
ορές την εβδομάδα, γυμνάζομαι πέντε. Κάνω δυναμικές ασκήσεις που εστιάζουν στο βάρος του σώματος, και στο σπίτι και στο γυμναστήριο, ενώ παράλληλα κάνω τζόκινγκ. Όσον αφορά τη διατροφή μου, δεν βάζω περιορισμούς στο μεσημεριανό, τρώω από όλα – και όσπρια και λαδερά και πρωτεΐνες -, όμως το πρωινό και το βραδινό μου είναι πάντα δημητριακά ολικής αλέσεως με γιαούρτι.»