Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η δίαιτα των μπισκότων Ποιός είναι ο βασικός ρόλος των μπισκότων στη διατροφή μας;

Ο πιο συχνός λόγος που δεν επιτυχγάνεται μια δίαιτα είναι η ανάγκη του ατόμου για λιχουδιές. Με τη δίαιτα των μπισκότων λοιπόν προσπαθούν οι δημιουργοί της να δελεάσουν με μια λιχουδιά το άτομο ώστε να το παρασύρουν στο να χάσει κιλά ανταμοίβοντάς το επάξια. Αλλά αυτά δεν είναι τα ...
μπισκότα της γιαγιάς σας. Αντ 'αυτού έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντικαθιστούν γεύματα, αφού γίνονται με φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και άλλα συστατικά που προορίζονται για να σας κρατήσουν πλήρεις. Δεν είναι τόσο γλυκά όσο της γιαγιάς, αλλά είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα. Δεν περιέχουν κανένα μυστικό συστατικό, εκτός από τα αμινοξέα και τις φυτικές ίνες που δρουν για την καταστολή της πείνας.

Τρώγοντας 4-6 μπισκότα την ημέρα θα πάρετε περίπου 500 θερμίδες. Για να χάσετε βάρος λοιπόν θα πρέπει να συμπληρώνετε τη διατροφή σας με άλλες 300-700 θερμίδες. Αυτές θα καλυφθούν με γεύματα της αρεσκείας σας που κατα προτίμιση θα περιέχουν θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό σας.
Γενικά αυτή η δίαιτα δεν είναι σύμφωνα με τους ειδικούς η καλύτερη επιλογή αφού υπολείπεται βασικών βιταμινών απαραίτητων για την υγεία σας. Τα παραπάνω μπισκότα διατίθονται στο διαδίκτυο από όπου μπορείτε να τα παραγγείλετε. 


diet4me.gr