Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Tα μυστικά της σιλουέτας της Ελένης Πετρουλάκη


Θεωρείται η κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια, η οποία συνεχώς έχει νέες ιδέες και προτείνει διαφορετικούς τρόπους γυμναστικής. Η ίδια λόγω της συστηματικής άσκησης και της διατροφής που ακολουθεί έχει καταφέρει να έχει ένα καλλίγραμμο και σφριγηλό σώμα μετά από τέσσερις γέννες. Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράστηκε τα θεμελιώδη μυστικά ομορφιάς της και τη νέα της πρόταση για καλή φυσική κατάσταση που είναι το Yobo, ένας συνδυασμός ασκήσεων γιόγκα και μποξ.

« Είναι δική μου πατέντα την οποία ολοκλήρωσα ύστερα από έρευνα. Μαζί με τη συνεργάτιδά μου Γιάννα Τζίμα συνεργαστήκαμε για πέντε μήνες με αθλητές της Εθνικής Ομάδας μποξ. Το Yobo προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα για απώλεια βάρους, κάψιμο λίπους και μυϊκή ενδυνάμωση. Ύστερα από δώδεκα με δεκαέξι προπονήσεις διαπιστώνεις θεματικές αλλαγές» λέει η 4οχρονη γυμνάστρια και συμπληρώνει. «Στο παρελθόν έκανα μαθήματα kick boxing. Η ιδέα για το Yobo προέκυψε καθώς διαπίστωσα ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολεμικές τέχνες. Επιπλέον βαδίζουμε σε μια εποχή όπου αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα και δυσκολίες, ο κόσμος έχει ανάγκη να εκτονωθεί».
Ποιοί είναι οι κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί πιστά και θα έδινε ως συμβουλή σε όλες τις γυναίκες; Πίνει καθημερινά πολύ νερό, από τη διατροφή της δεν απουσιάζουν τα φρούτα όπως το μήλο, το ακτινίδιο και το πορτοκάλι, αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ πριν κοιμηθεί, φροντίζει το πρόσωπό της με κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία και κρέμα νυχτός, τρώει μόνο ψωμί ολικής άλεσης, αποφεύγει τα τηγανητά, τρεις φορές την εβδομάδα κάνει απολέπιση σώματος με μείγμα που δημιουργεί η ίδια από σόδα και ελαιόλαδο. Επίσης για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της κάνει μασάζ με παγάκια και χρησιμοποιεί καθημερινά κρέμα σύσφιξης.

πηγή : ΟΚ