Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ένα μήλο την ημέρα, την κυτταρίτιδα την κάνει πέρα!


Το θαυματουργό φρούτο που διασπά την όψη φλοιού πορτοκαλιού εκ των έσω
Τα μήλα είναι θαυματουργά για πολλούς λόγους, ένας από τους βασικότερους είναι ότι συμβάλλουν στην μείωση της κυτταρίτιδας χάρη κυρίως στην  βιταμίνη Ε. Η υψηλή περιεκτικότητά της  στα μήλα βοηθάει στην ανανέωση των κατεστραμμένων ιστών,  και συμβάλλει στην σύσφιξη της δομής του δέρματος.
Περιέχουν βιταμίνη C, η οποία  βοηθάει τον οργανισμό να εξαγνιστεί το σώμα των συσσωρευμένων τοξικών ουσιών. Επιπλέον, Η πηκτίνη μήλου και η κυπαρίνη επίσης έχουν καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις μεταβολικές νόσους και την κυτταρίτιδα, επίσης βελτιώνουν το αδυνάτισμα.
Τα πράσινα όσο και τα κόκκινα μήλα είναι απαραίτητα στην διατροφή μας. Υπάρχει μάλιστα μία δίατα που προτείνει την κατανάλωση μόνο των διάφορων ποικιλιών μήλων σε διάρκεια τριών ημερών. 
Σύμφωνα με αυτήν πρέπει να καταναλώνετε περίπου 1,5-2 κιλά την ημέρα. 

Τα μήλα πρέπει να καταναλώνονται με τις φλούδες, εκτός έαν  πάσχετε από νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος ή σε περίπτωση που η φλούδα αντενδείκνυται για σας με οποιονδήποτε τρόπο. Οπωσδήποτε πρέπει να καταναλώνετε επαρκή ποσότητα νερού περίπου 2-3 λίτραπροκειμένου να αποβληθούν από τον οργανισμό οι τοξίνες που δεσμέυονται από τα μήλα.
Η δίαιτα μπορεί να εφαρμόζεται το πολύ 2 φορές το μήνα- και όχι για πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τo παρακάνετε, επειδή κατά την διάρκεια του καθαρισμού με αυτή τη δίαιτα με το σώμα σας χάνει άλλες σημαντικές ουσίες, που περιέχονται σε άλλα τρόφιμα.

Πηγή: http://www.queen.gr/