Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πώς να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα πιο γρήγορα με 3 κινήσεις

Η Julianne Hough, η οποία ξεκίνησε ως χορεύτρια και πλέον βλέπει κάνει πετυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, είναι ένα από τα πιο λαμπερά, ταλαντούχα και συμπαθητικά άτομα στο Hollywood αυτή τη στιγμή. Και φυσικά, διαθέτει θανατηφόρο σώμα, τόσο χάρη στην προϋπηρεσία της στον χορό όσο και στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ευλαβικά. Πρόσφατα, αποκάλυψε στο περιοδικό Self τα 3 πιο σημαντικά tips που την βοηθούν να κρατά το σώμα της σε φόρμα και να πετυχαίνει την τέλεια γράμμωση πιο εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε παρακάτω και ακολουθήστε το παράδειγμά της!

1. Συνδύασε διαφορετικές ασκήσεις κοιλιακών: «Κάνω εναλλάξ 20 ροκανίσματα και μετά διάφορες κινήσεις κοιλιακών, όπως ποδηλατικούς, πλαϊνούς και κοιλιακούς όπου τα πόδια που ακουμπάνε μεταξύ τους αλλά τα γόνατα όχι»

2. Μπορείς να γυμνάσεις τα χέρια σου παντού: «Λατρεύω τις ασκήσεις με βαθιές βυθίσεις για τους τρικέφαλους, μπορείς να τις κάνεις παντού: σε ένα παγκάκι, στις σκάλες, στον καναπέ. Συνήθως κάνω 25 επαναλήψεις με τα πόδια που να στηρίζονται στο πάτωμα, μετά 25 με το δεξί πόδι πάνω στο αριστερό γόνατο, μετά 25 με τα πόδια πάλι στο πάτωμα και τέλος άλλες 25 με το αριστερό μου πόδι πάνω στο δεξί γόνατο»
3. Να είσαι παραγωγική: «Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τηλεόραση και όταν το κάνω δεν νιώθω πως καταφέρνω κάτι. Έτσι, φροντίζω την ίδια στιγμή να κάνω ασκήσεις για τα οπίσθια ή τα πόδια, όπως καθίσματα, κλοτσιές κλπ. Ή μπορεί να κάνω 200 κοιλιακούς όσο βλέπω ένα τηλεοπτικό show. Όταν γυρίζω ταινίες, αν δεν πρέπει να είμαι στη σκηνή εκείνη την ώρα, θα κάνω βαθιά καθίσματα και πιέσεις στα πόδια μέχρι να με φωνάξει ο σκηνοθέτης»



Πηγή: http://www.queen.gr/