Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η ΔΙΑΙΤΑ της Ελένης Μενεγάκη: Έτσι έχασε 5 κιλά σε 3 εβδομάδες!

Δεν είναι τυχαία τόσο λαμπερή και γοητευτική, άλλωστε το γυαλί θέλει θυσίες… 
Ποια είναι όμως τα «όπλα» της Ελένης Μενεγάκη για να είναι πάντα fit και καλλίγραμμη; Και ποιος άλλος θα μπορούσε να τα γνωρίζει καλύτερα από τον προσωπικό της διαιτολόγο Ηλία Σακκά!
Τον άνθρωπο που βρίσκεται πάντα δίπλα της για να την ομορφαίνει, εάν και εφόσον η παρουσιάστρια παρεκτραπεί. Το YOU τον βρήκε, μίλησε αποκλειστικά μαζί του και εκείνος μας τα λέει όλα… Αποκαλύπτει τη μυστική δίαιτα της Ελένης για πρώτη φορά!

Ο κλινικός διαιτολόγος Ηλίας Σακκάς είναι ο αγαπημένος της ελληνικής showbiz. Ανάμεσα στους πελάτες του φιγουράρουν ονόματα όπως ο Φοίβος, η Ναταλία Γερμανού, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Το ΥΟU επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να μας αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια τη διατροφή που καταφέρνει να βάλει σε λειτουργία το μεταβολισμό της Ελένης αλλά και κάθε γυναίκας πάνω από τα 40 χρόνια… Ακολούθησε τις συμβουλές του.
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΥΟU το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής που έδωσε ο Ηλίας Σακκάς στην Ελένη Μενεγάκη. Ο διατροφολόγος μας αποκάλυψε τα  διατροφικά μυστικά που την έκαναν να χάσει 5 ολόκληρα κιλά μια για πάντα και να αποκτήσει ένα ακόμα πιο καλλίγραμμο σώμα.
ΔΕΥΤΕΡΑ
Πρωινό
1 φλιτζ. τσαγ. καφέ
1 μπολ γιαούρτι 2% λιπαρά
με βρόμη
Μεσημεριανό
1 μικρή σαλάτα μαρούλι
με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μπιφτέκι
Βραδινό
1 1/2 φλιτζ. τσαγ. σαλάτα μαρούλι
με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φέτες ψωμί τοστ ολικής άλεσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!



COVER 46.indd