Θέλετε 3 κεσεδάκια γιαούρτι βελουτέ, φράουλες και προαιρετικά λίγη ζάχαρη άχνη.
Βάζετε στη βάση του ταψιού ένα κομμάτι λαδόκολλα. Κόβετε τις φράουλες, αδειάζετε στο ταψάκι το γιαούρτι.Βάλτε τις φράουλες από πάνω.
Αφήνετε το ταψάκι στην κατάψυξη για 4 ώρες περίπου. Έπειτα, βγάλτε το από την κατάψυξη και αφαιρέστε σιγά σιγά τη λαδόκολλα. Στη συνέχεια, σπάστε το παγωμένο μείγμα σε κομμάτια. Δεν έχει σημασία το σχήμα! Το τρώτε κατευθείαν σαν γλυκάκι ή,ΑΝ λιώνει, το βάζετε σε πιατάκι και τρώτε με το κουτάλι.
| E-Radio.gr Daily