Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

5 personal trainers αποκαλύπτουν τι τρώνε οι celebrities

Τι περιλαμβάνει το μενού τους και ποια είναι τα μικρά μυστικά για την καλλίγραμμη σιλουέτα τους; Οι γκουρού τους απαντούν.



Σ’ αυτούς χρωστούν την άψογη γραμμή τους τα πιο λαμπερά ονόματα της σόουμπιζ. Οι γκουρού του wellness αποκαλύπτουν τις ασκήσεις-κλειδιά για bikini body, αλλά και τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για επίπεδη κοιλιά.
Τα 20’ της Κέιτ Χάντσον
Η Νικόλ Στιούαρτ, personal trainer της Κέιτ Χάντσον, τονίζει πως 20’ την ημέρα αρκούν για σφιχτό κορμί.
Το workout: «Η Κέιτ έχει πάντα στην τσάντα της ένα σχοινάκι. Δοκιμάστε καθημερινά επαναλαμβανόμενα σετ των 3’ για 20’ και θα δείτε τεράστια διαφορά στην γραμμή και στην αντοχή σας», λέει. 
Το μυστικό της: Η σταρ υπολογίζει τις θερμίδες που καταναλώνει μέσα από την εφαρμογή myfitnesspal.com και φροντίζει να μην ξεπερνά τις 1.800 ημερησίως.
Η διατροφή: Λέει «όχι» στη γλουτένη, ποντάροντας σε έναΜΕΝΟΎ φτωχό σε υδατάνθρακες και πλούσιο σε πρωτεΐνη και λαχανικά.
Πρωινό: Ομελέτα με 4 ασπράδια ή ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη μαζί με 1 πράσινο smoothie (χτυπάτε στο μπλέντερ 1 χούφτα σπανάκι και μπρόκολο, 1/4 αγγούρι, 1 στικ σέλερι, 1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ, χυμό από 1 λεμόνι και 1 ποτήρι μεταλλικό νερό)
Δεκατιανό: 1 στραγγιστό γιαούρτι
Μεσημεριανό: Στήθος κοτόπουλο ψητό ή ψάρι με λαχανικά
Απογευματινό: 1 πράσινο μήλο
Βραδινό: Πράσινη σαλάτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Το μυστικό της Κένταλ Τζένερ
Το πιο hot κορίτσι της πασαρέλας γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας Crossfit υπό τιςΟΔΗΓΊΕΣ του προπονητή της Γκούναρ Πίτερσον.
Το workout: Περιλαμβάνει άρσεις με kettlebells, άλματα με σχοινάκι, πουσάπ, σπριντ, προβολές ποδιών. Θα το βρείτε στο Cross FitACTIVE, Λ. Μεσογείων 2 & Πυρρής, Πύργος Αθηνών, τηλ.: 210 7483333.
Το μυστικό της: Πίνει 12 φλιτζ. αντιοξειδωτικό τσάι την ημέρα και κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες.
Η διατροφή: Η Κένταλ Τζένερ αποφεύγει τους υδατάνθρακες και προτιμά έναΜΕΝΟΎ πλούσιο σε πρωτεΐνες και λαχανικά.
Πρωινό: 1 φλιτζ. τσάι με φρουτοσαλάτα
Μεσημεριανό: Ψητό κοτόπουλο ή γαλοπούλα με λαχανικά στον ατμό
Σνακ: Μαύρη σοκολάτα ή 1 μπάλα παγωτό
Βραδινό: Πράσινη σαλάτα με βραστό αυγό και ελαιόλαδο
Κάν’ το όπως τα τοπ μόντελ
Η Κάρλι Κλος με τα ατελείωτα πόδια εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια τον Τζάστιν Γκέλμπαντ, εμπνευστή του modelFΙΤ. «Η έμφαση του συγκεκριμένου προγράμματος δίνεται στους κοιλιακούς, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα μπράτσα, τα πιο δύσκολα δηλαδή σημεία» αναφέρει ο ίδιος.
Το workout: Το modelFΙΤ περιλαμβάνει κινήσεις από μποξ, γιόγκα και  χορό που εναλλάσσονται με ισομετρικές ασκήσεις και βάρη. απαιτούνται μόνο ένα λάστιχο και βαράκια για τους καρπούς και τους αστραγάλους. Αναζητήστε το modelFIT workout στο YouTube.
Το μυστικό της: Η Κάρλι Κλος αποφεύγει τα detox smoothies και επιλέγει μόνο θρεπτικούς φρέσκους χυμούς.
Η διατροφή: Η ίδια είναι vegetarian. Ο σωστός συνδυασμός τροφών αποτελεί κανόνα για να προσλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Πρωινό: Ομελέτα με ασπράδια και αβοκάντο, 1 στραγγιστό γιαούρτι και χυμό με φρέσκα φρούτα, γάλα αμυγδάλου και 1 κ.σ. πρωτεΐνη σε σκόνη
Δεκατιανό: 1 μπανάνα ή 1 μπάρα πρωτεΐνης
Μεσημεριανό: Σαλάτα με κέιλ, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και πιπέρι καγιέν
Σνακ: Κράκερ με φιστικοβούτυρο
Βραδινό: Μπουρίτο με χούμους, αβοκάντο, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια και φρέσκα μυρωδικά
Τζένιφερ Άνιστον: Η μέθοδος των… 5
Στα 46 της χρόνια έχει γραμμωμένα πόδια και μπράτσα που κόβουν την ανάσα. «Όλα κινούνται γύρω από το μαγικό αριθμό 5» αποκαλύπτει η γκουρού του wellness και συνεργάτιδά της Κάθι Κέλερ. Αυτό σημαίνει πως η σταρ γυμνάζεται 5’ την ημέρα και καταναλώνει 5 γεύματα.
Το workout: 1’ σχοινάκι, 1’ καθίσματα στηριγμένη σε μια καρέκλα, 1’ με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι και κλίση προς τα πίσω με έναν ιμάντα αντίστασης, 1’ πουσάπ στον τοίχο, 1’ πουσάπ στο πάτωμα.
Το μυστικό της: Αποφεύγει το αλκοόλ και όταν βγαίνει επιλέγει να πίνει μόνο 1 ποτήρι λευκό κρασί.
Η διατροφή: Πολλά και μικρά γεύματα είναι η συνταγή που ακολουθεί η ηθοποιός.
Πρωινό: 1 ποτήρι χλιαρό νερό  με χυμό από 1 λεμόνι και αυγά σκραμπλ με τσίλι σε σκόνη
Δεκατιανό: 1 φλιτζ. πράσινο τσάι με φρέσκια μέντα
Μεσημεριανό: Ψάρι στον ατμό με λεμόνι, σκόρδο, σπαράγγια, κολοκύθι
Σνακ: Μαύρη οργανική σοκολάτα ή ένα μπολ με βατόμουρα, γκότζι μπέρι και σπόρους τσία
Βραδινό: Αραβική πίτα γεμιστή με ψητό κοτόπουλο, αγγούρι, ντομάτα και μπαχαρικά
Η νέα μανία της Κέιτ Άπτον
Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε πρόσφατα μαθήματα κικ μπόξινγκ και… κόλλησε. Στόχος της, να τονίσει τις πλούσιες καμπύλες της και να αποκτήσει αθλητικό, δυνατό κορμί.
Το workout: Ο προπονητής της Ντέιβιντ Κιρτς σχεδίασε ειδικά γι’ αυτήν ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακών ασκήσεων με βάρη και λάστιχα, σπριντ, πουσάπ και κινήσεις κικ μπόξινγκ, ενώ δεν της απαγόρευσε να πίνει καθημερινά καφέ.
Το μυστικό της: Μία φορά την εβδομάδα ενδίδει ελεύθερα στους αγαπημένους της πειρασμούς. Πίνει τεκίλα και τρώει τηγανητές πατάτες.
Η διατροφή: Η σταρ έχει υιοθετήσει ένα πρόγραμμα με πολλές βιταμίνες που της χαρίζει ενέργεια ακόμα και όταν τρέχει όλη μέρα σε κάστινγκ.
Πρωινό: Αυγά σκραμπλ (με 1 αυγό ολόκληρο και 1 ασπράδι) με σπανάκι + 1 φλιτζ. πράσινο τσάι
Δεκατιανό: 10 ωμά αμύγδαλα και χυμό από φρέσκα πράσινα λαχανικά
Μεσημεριανό: Ψητό κοτόπουλο με βρασμένη κινόα και ψητά λαχανικά
Σνακ: 1 μπάρα πρωτεΐνης
Βραδινό: Σαλάτα με κέιλ, ψητό σολομό και λίγα κάσιους